fbpx

Om oss

Ingen pasient er lik og iSmile Tannregulering har derfor fokus på individuell behandlingsplanlegging
Bestill timeSe priser

Om iSmile Tannregulering på Ryen

Line og Stefanie

iSmile Tannregulering ble etablert våren 2016 av reguleringstannlegene Line Minster og Stefanie S. Andresen. Line etablerte i 2012 den kjeveortopediske avdelingen ved Bryn Tannhelsesenter. Stefanie jobbet tidligere ved Tannbuen i Oslo sentrum. Begge to er i dag på klinikken med en flott gjeng kollegaer som er klare til å ta i mot deg og dine. 

Kjeveortopedisk behandling

iSmile er en ren spesialistklinikk for kjeveortopedisk behandling (tannregulering) av barn og ungdom, samt voksne pasienter. Vi er to kjeveortopeder med lang erfaring fra både privatpraksis og universitetsklinikker, samt et team med assistenter med lang erfaring innen vårt fagområde. Kjeveortopeden og teamet jobber tett sammen for best mulig behandlingsresultat.

Ny og moderne klinikk

Klinikken er ny og moderne. Vi holder til i et lyst og trivelig lokale med både åpne og lukkede behandlingsrom, slik at du som pasient skal føle deg vel når du er hos oss. 

Alle blir godt ivaretatt hos oss

Vårt mål er at hver enkelt pasient og deres foresatte skal føle seg godt ivaretatt både faglig og personlig når de er hos iSmile Tannregulering.

Vår behandlingsfilosofi

Ingen pasient er lik og vi har fokus på individuell behandlingsplanlegging for å oppnå:

  • Riktig bitt og tyggefunksjon
  • Harmoni og symmetri i ansiktsprofil og smil
  • Stabilitet i resultatet over tid
Faktorer som muskler, tyggeapparatets funksjon, ansiktsskjelettet, plassforhold, antall tenner, tannfasong og uvaner har innflytelse på behandlingsresultatet. Vår kompetanse ligger i å ta hensyn til disse faktorene for å gi best mulig behandlingsresultat, samt informere pasienten i de tilfeller de gir begrensninger. Vi baserer vår behandlingsfilosofi på vitenskapelig litteratur og erfaring innen kjeveortopedi.

Kjeveortopedene

Line Minster

Line Minster

MNTF og NKF

Line har erfaring som allmenntannlege med behandling av barn og voksne i fra både fra offentlig- og privat tannhelsetjeneste. Hun har vært instruktørtannlege ved Barneavdelingen og Kjeveortopedisk studentklinikk ved Universitetet i Oslo. Før spesialistutdannelsen jobbet hun 3 år deltid i kjeveortopedisk klinikk i Oslo sentrum.Line etablerte i 2012 den kjeveortopediske avdelingen ved Bryn Tannhelsesenter som hun drev frem til sommeren 2016. Hun har også jobbet som kjeveortoped i Lofoten i perioden 2012- 2018.

Line er født og oppvokst i Oslo.

Line er medlem av Den Norske Tannlegeforening (NTF) og Norsk Kjeveortopedisk Forening (NKF).

Stefanie S. Andresen

Stefanie S. Andresen

MNTF og NKF

Stefanie har i 5 år forsket, samt undervist tannlegestudenter ved Universitetet i München og Universitetet i Erlangen-Nürnberg. I München var Stefanie funksjonsoverlege med ansvar for kontakt med pasienter som trengte kombinert kjevekirurgisk- og ortopedisk behandling. Hun er forfatter av et antall vitenskapelige artikler, medforfatter i en kjeveortopedisk lærebok og foredragsholder på vitenskapelige konferanser.

Før spesialistutdanningen jobbet Stefanie som allmenntannlege i en privatpraksis. Hun har jobbet som kjeveortoped i privatpraksis i 3 år deltid i Tyskland, samt 2 år ved Tannbuen i Oslo sentrum.

Stefanie er født og oppvokst i Bayern i Tyskland. Hun flyttet til Norge i 2012. Hun er gift og har tre barn.

Stefanie er medlem av Den Norske Tannlegeforening (NTF), Norsk Kjeveortopedisk Forening (NKF) og Deutsche Gesellsc haft für Kieferorthopädie (DGKFO).

Teamet

Linn Anett Vermundsberget

Linn Anett Vermundsberget

Tannpleier

Utdannet tannpleier med bachelorgrad fra Universitetet i Oslo 2006.

Har i perioden 2006-2012 jobbet ved Veitvet Tannlegekontor, Tanngalleriet Høvik og Bryn Tannhelsesenter med undersøkelse og diagnostikk, akuttbehandling, delegert pasientbehandling under veiledning av tannlege, hygieneopplæring og tannstensrens, samt behandlet pasienter med kronisk tannkjøttsykdom.

Siden 2012 har hun jobbet med kjeveortoped Line Minster og ble med Line fra Bryn Tannhelsesenter til iSmile Tannregulering. Arbeidsoppgaver er kjeveortopedisk assistanse og pasientbehandling av barn, ungdom og voksne.

Gabija Pasakarnyte

Gabija Pasakarnyte

Tannpleier

Utdannet tannpleier med bachelorgrad fra Universitetet i Oslo 2022.

Begynte ved iSmile Tannregulering februar 2022. Arbeidsoppgaver er kjeveortopedisk assistanse og pasientbehandling av barn, ungdom og voksne.

Daiany Corrêa Sales

Daiany Corrêa Sales

Tannhelsesekretær

Utdannet radiograf og har god arbeidserfaring som radiograf i 4 år og som helseassistent på Manglerudhjemmet.

Har jobbet med kjeveortoped Stefanie S. Andresen som kjeveortopedisk assistent, back office og pasientadministrator siden desember 2021.

Anna Schøn

Anna Schøn

Tannpleier

Bachelor i tannpleie ved Universitetet i Oslo i 2012. Har tidligere jobbet sammen med Stefanie ved Tannbuen AS.

Hun har også 4 års erfaring fra offentlig tannhelsetjeneste i Sør-Trøndelag og Akershus.

Begynte ved iSmile Tannregulering september 2017 og jobber med kjeveortoped Stefanie S. Andresen. Arbeidsoppgaver er kjeveortopedisk assistanse og pasientbehandling av barn, ungdom og voksne.

Theresa Le Solstad

Theresa Le Solstad

Administrasjonssekretær

Bachelorgrad i bibliotek- og informasjonsvitenskap fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og utdannet merkekommunikatør fra NKF. Har jobbet som bibliotekar på Deichmanske bibliotek og freelance som grafisk designer.

Arbeidsoppgaver er telefonhenvendelser, timebok- og klinikkadministrasjon, HMS, økonomi, sosiale medier og forefallende arbeid.

Anette Daleng

Anette Daleng

Tannpleier

Bachelor i tannpleie ved Universitetet i Bergen i 2016. Erfaring fra privat tannhelsetjeneste.

Begynte ved iSmile Tannregulering februar 2018 og jobber med kjeveortoped Line Minster. Arbeidsoppgaver er kjeveortopedisk assistanse og pasientbehandling av barn, ungdom og voksne.