fbpx

Ny hjemmeside og endelig sommer

av jul 1, 2019

3 år siden vi åpnet iSmile Tannregulering

Til alle våre pasienter og foresatte. Og du som vurderer tannregulering 😊

I juni d.å er det 3 år siden Steffi og jeg åpnet iSmile Tannregulering i nye og moderne lokaler. Vi er så fornøyde med klinikken vår, like fornøyde med våre dyktige og arbeidsomme medarbeidere og ikke minst alle våre fantastiske pasienter og foresatte. Vi kjeveortopeder får et veldig spesielt forhold til våre pasienter, i og med at vi ser de regelmessig i ca 1,5-2 år. Vi står sammen i strikkebruk, påminnelse om tannpuss, og justering på justering for å oppnå beste mulig resultat.

Fornøyde pasienter er det beste vi vet

Fornøyde pasienter er vårt høyeste mål, derfor anstrenger vi oss for å gi både god service og gode behandlingsresultater. Vi føler at vi har lykkes, for vi får daglig beskjed fra nye pasienter at de ble «anbefalt å gå til oss». For oss som behandler mennesker og bare vil ha fornøyde pasienter, er dette det beste vi kan høre. Det gir oss veldig motivasjon til fortsatt god pasientbehandling og faglig utvikling. Vi vil bli enda bedre!

Teknologiutvikling

Teknologien utvikles i en forrykende fart, også for oss som driver med tannregulering. Det kommer nye typer tannregulering, som f.eks Invisalign™ også for barn. Fremstillingen av gommer og andre tekniske arbeider går nå mer og mer digitalt. Etter sommeren kommer vi med en ny app fra vår journalleverandør, hvor pasienten bl. annet kan endre timeavtalen selv. Vår nye hjemmeside har vært nødvendig for å holde tritt med nye pasienters behov for hurtig informasjon og kommunikasjon. Men det aller viktigste for oss er å formidle at vi er seriøse kjeveortopeder som har fokus på pasienten og høy kvalitet på behandlingen.

God sommer!

Sommerferien nærmer seg med stormskritt. Vi er inne i vår mest hektiske tid på året. «Alle» ønsker å ta av reguleringen før sommerferien. Vi dytter pasienter inn i mellom alle steder i timeboken. Teamet jobber på spreng og det blir ofte sene ettermiddager. Men vi gjør det så gjerne, for vi gleder oss på vegne av våre kjære pasienter. Vi unner dem den herlige følelsen av når tannreguleringen fjernes fra tennene og man kan kjenne på sine egne glatte tenner igjen. Se seg selv i speilet, men nå med rette tenner og et flott smil. Da er det bare i smile seg gjennom sommerferien…….

God sommer og velkommen til oss i august!

Mvh Line Minster, kjeveortoped