OM OSS

Vi er to erfarne kjeveortopeder, Line Minster og Stefanie S. Andresen, som sammen har startet opp en ny og moderne klinikk.

Om iSmile Tannregulering

iSmile Tannregulering ble etablert våren 2016 av reguleringstannlegene Line Minster og Stefanie S. Andresen. Line etablerte i 2012 den kjeveortopediske avdelingen ved Bryn Tannhelsesenter, som hun har drevet frem til hun etablerte iSmile Tannregulering sammen med Stefanie, som tidligere har jobbet ved Tannbuen i Oslo sentrum. 

iSmile er en ren spesialistklinikk for kjeveortopedisk behandling (tannregulering) av både barn og ungdom, samt voksne pasienter. Vi er to kjeveortopeder med lang erfaring fra både privatpraksis og universitetsklinikker, samt et team med assistenter med lang erfaring innen vårt fagområde. Vi samarbeider tett i vurderingen av pasientene og gjennomføringen av behandlingen for å sikre oss best mulig resultat for alle pasienter. 

Klinikken er ny og moderne. Vi holder til i et lyst og trivelig lokale med både åpne og lukkede behandlingsrom, slik at du som pasient skal føle deg vel når du er hos oss. 

Vårt mål er at hver enkelt pasient og deres foresatte skal føle seg godt ivaretatt både faglig og personlig. 

Vår behandlingsfilosofi

Ingen pasient er lik og vi har fokus på individuell behandlingsplanlegging for å oppnå

  • Riktig bitt og tyggefunksjon
  • Harmoni og symmetri i ansiktsprofil og smil
  • Stabilitet i resultatet over tid

Faktorer som muskler, tyggeapparatets funksjon, ansiktsskjelettet, plassforhold, antall tenner, tannfasong og uvaner har innflytelse på behandlingsresultatet. Vår kompetanse ligger i å ta hensyn til disse faktorene for å gi best mulig behandlingsresultat, samt informere pasienten i de tilfeller de gir begrensninger. Vi baserer vår behandlingsfilosofi på vitenskapelig litteratur og lang erfaring innen kjeveortopedi.

Kjeveortopedene

Line Minster, MNTF

Line har erfaring fra offentlig- og privat tannhelsetjeneste, samt 3 års deltid i kjeveortopedisk klinikk før spesialistutdanningen. Hun har vært instruktørtannlege ved Barneavdelingen og Kjeveortopedisk studentklinikk ved Universitetet i Oslo.

Line etablerte i 2012 den kjeveortopediske avdelingen ved Bryn Tannhelsesenter som hun drev frem til hun sommeren 2016 etablerte iSmile Tannregulering sammen med Stefanie. Hun har også jobbet deltid som kjeveortoped i Lofoten de siste årene.

Line er født og oppvokst i Oslo.

Line er medlem av Den Norske Tannlegeforening (NTF) og Norsk Kjeveortopedisk Forening (NKF).

Stefanie S. Andresen, MNTF

Stefanie har i 5 år forsket, samt undervist tannlegestudenter ved Universitetet i München og Universitetet i Erlangen-Nürnberg. I München var Stefanie funksjonsoverlege med ansvar for kontakt med pasienter som trengte kombinert kjevekirurgisk- og ortopedisk behandling. Hun er forfatter av et antall vitenskapelige artikler, medforfatter i en kjeveortopedisk lærebok og foredragsholder på vitenskapelige konferanser.

Før spesialistutdanningen jobbet Stefanie som allmenntannlege i en privatpraksis. Hun har jobbet som kjeveortoped i privatpraksis i 3 år deltid i Tyskland, samt 2 år ved Tannbuen i Oslo sentrum.

Stefanie er født og oppvokst i Bayern i Tyskland. Hun flyttet til Norge i 2012. Hun er gift og har to små barn. 

Stefanie er medlem av Den Norske Tannlegeforening (NTF),  Norsk Kjeveortopedisk Forening (NKF) og Deutsche Gesellschaft für Kieferorthopädie (DGKFO).

Teamet

Linn Anett Vermundsberget, tannpleier

Utdannet tannpleier med bachelorgrad fra Universitetet i Oslo 2006.

Har i perioden 2006-2012 jobbet ved Veitvet Tannlegekontor, Tanngalleriet Høvik og Bryn Tannhelsesenter med undersøkelse og diagnostikk, akuttbehandling, delegert pasientbehandling under veiledning av tannlege, hygieneopplæring og tannstensrens, samt behandlet pasienter med kronisk tannkjøttsykdom.

Siden 2012 har hun jobbet med kjeveortoped Line Minster og ble med Line fra Bryn Tannhelsesenter til iSmile Tannregulering. Arbeidsoppgaver er kjeveortopedisk assistanse og pasientbehandling av barn, ungdom og voksne.

Regina Woznicki, tannhelsesekretær

Utdannet helsefagarbeider i 2004 og tannhelsesekretær i 2005. Norsk autorisasjon fra 2013.

Har i perioden 2005-2015 jobbet ved flere allmennklinikker i Sverige og allmenn- og kjeveortopediske klinikker i Norge (bl.a Christiania Tannlegesenter, Bryn Tannhelsesenter) med alt av assistentarbeider, implantatkirurgi og administrasjon.

Siden 2014 har hun jobbet med kjeveortoped Line Minster og ble med Line fra Bryn Tannhelsesenter til iSmile Tannregulering. Arbeidsoppgaver er kjeveortopedisk assistanse, back office, pasientadministrasjon og ansvar for vareinnkjøp

Sameea Ansari, tannhelsesekretær

Utdannet autorisert tannhelsesekretær i 2008, ved Sogn Videregående Skole, Oslo.

Har i perioden 2009 – 2016 jobbet med salg, service, personalansvar og ledelse i matvarebransjen.

Begynte ved iSmile Tannregulering august 2016 og jobber med kjeveortoped Stefanie S. Andresen. Arbeidsoppgaver er kjeveortopedisk assistanse, back office og pasientadministrasjon.

Anna Schøn, tannpleier

Bachelor i tannpleie ved Universitetet i Oslo i 2012. Har tidligere jobbet sammen med Stefanie ved Tannbuen AS.

Hun har også 4 års erfaring fra offentlig tannhelsetjeneste i Sør-Trøndelag og Akershus.

Begynte ved iSmile Tannregulering september 2017 og jobber med kjeveortoped Stefanie S. Andresen. Arbeidsoppgaver er kjeveortopedisk assistanse og pasientbehandling av barn, ungdom og voksne.

Theresa Le Solstad, administrasjonssekretær

Bachelorgrad i bibliotek- og informasjonsvitenskap fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og utdannet merkekommunikatør fra NKF. Har jobbet som bibliotekar på Deichmanske bibliotek og freelance som grafisk designer.

Arbeidsoppgaver er telefonhenvendelser, timebok- og klinikkadministrasjon, HMS, økonomi og forefallende arbeid.

Anette Daleng, tannpleier

Bachelor i tannpleie ved Universitetet i Bergen i 2016. Har tidligere jobbet i privat sektor.

Begynte ved iSmile Tannregulering februar 2018 og jobber med kjeveortoped Line Minster. Arbeidsoppgaver er kjeveortopedisk assistanse og pasientbehandling av barn, ungdom og voksne.

Vil du vite mer om priser og behandlinger eller bestille time?

Vi svarer på alt om tannregulering, og vi har kort ventetid på ny time.

iSmile Tannregulering AS


Kontakt oss/bestill konsultasjon
post@ismiletannregulering.no
22 32 11 00

Telefontider
Man-tir-tor  08:00-16:00
Onsdag 08:00-18:00
Fredag  08:00-14:00